7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Masser af internet foretagender foreslår i øjeblikket diverse fragtløsninger. Den mest almindelige er for nærværende at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så afhenter du blot dine varer når det passer ind i din hverdag. Muligheden er jo temmelig smart, og oftest også den mest prisbevidste form for levering.

Du burde omvendt prøve at få produkterne bragt til din adresse eller til hvor du arbejder. Metoden er beklageligvis en tak mindre prisbillig, men derudover yderst fleksibel. Den mest letkøbte slags levering er uden tvivl at hente varerne selv, men den løsning stiller krav om at du har bopæl med kort afstand til webshoppens bopæl.

En række e-forhandlere annoncerer levering efter en enkelt hverdag på en række produkter, som betinges af at du når at bestille forud for et angivent tidspunkt, sådan at de har en chance for at nå at få varen ordnet forud for at de pakkeansatte holder fyraften.

En hel del webshops tilbyder fri fragt, men undertiden stiller det krav om at du bestiller for en bestemt sum. I øvrigt kan man udvælge den prisbilligste leveringsmulighed, hvilket i de fleste tilfælde – uanset om du er i Holstebro, Middelfart eller Vejen – vil være at få dem til at køre dine varer til et udleveringssted.

Se hvorvidt netbutikken er verificeret af e-mærket

Det er efterhånden virkelig smertefrit for os alle at søge information om priser i blandt forskellige internet foretagender og så har en hel del online selskaber været tvunget til at sænke salgsværdien på produkterne – til babyer og børn, og ligeså til kvinder og mænd – voldsomt, og endda nogle gange tilbyde levering uden beregning.

Det kan dog alligevel vise sig lønnende at prøve en række online firmaer efter rabat forud for at du gennemfører din bestilling, så du ikke er i tvivl om at indhente den laveste pris.

Vi tilråder bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du anvende en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du agter at afbetale prisen over flere uger.

Trustpilot medfører fuldkommen pålidelige muligheder

Forinden folk handler hos en internet butik kunne man i reglen gennemgå deres forretningsaftale, men det er normalt ikke særlig sjovt.

Et andet alternativ kan være at tjekke hvorvidt webbutikken er verificeret af e-mærket, siden det bør være en forsikring om at online firmaet imødekommer de danske regler, udover at online firmaet en gang i mellem monitoreres af fagmænd som kender de gældende love. Det giver dig lejlighed til at få bistand, for så vidt du oplever dilemmaer ved dit indkøb.

Desuden er det klogt at du er opmærksom på de mest vitale vedtægter der kan have indvirkning på købet, eksempelvis den returneringsret online shoppen kører med. I den forbindelse er det i øvrigt essesentielt, at man altid bevarer ens faktura e-mail, således man altid kan bekræfte ordren, uden hensyn til om man søger efter varer til en dame eller herre.

Den mest prisbevidste fragtmetode

Trustpilot frembyder temmelig passelige løsninger til at granske diverse aktuelle kunders domme og derfor går vi ind for, at du betragter webshoppens anmeldelser inden du handler.

Facebook medfører endvidere altid fremragende løsninger til at få indblik i online shoppens pålidelighed. Foruden det ses mange internet shops hvor folk kan udfærdige en kritik af deres købsoplevelse, hvilket ydermere må tages i brug til at bedømme hvor glade kunderne er.

Vores website finansieres af annonceindtægter. Vi har samarbejder med en gruppe af e-shops hvor vi publicerer butikkernes varer, og tager imod kommission under forudsætning af at en af vores besøgende realiserer en transaktion.