7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Mange e-firmaer giver nu en række forskellige leveringsudgaver. En af de mest benyttede er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, som gør det muligt at hente din ordre når du har tid. Leveringstypen er altså virkelig smart, og mange gange også den billigste leveringsversion.

Du burde lige så vel prøve at få varerne leveret til din lejlighed eller ud til dit arbejde. Fragtmetoden viser sig jævnligt en kende mindre prisbillig, men ydermere rigtig smertefri. Den mest betalelige fragtløsning vil dog altid være at hente pakken selv, hvilket dog stiller krav om at du lever nærved e-shoppens lager.

Størstedelen af e-butikker i Danmark stiller udsigt til 1 dags fragt på mange af butikkens varer, men vær opmærksom på at det er regnet ud fra at bestillingen fuldbyrdes forud for et aftalt klokkeslæt, så at de med sikkerhed kan nå at få ordren afsted forinden logistikmedarbejderne drager hjemad.

Nogle online varehuse tilbyder fri fragt, men i mange tilfælde er det betinget af at der handles for et præcist beløb. I øvrigt skulle man beslutte sig for den mindst kostelige leveringsløsning, der i de fleste tilfælde – uafhængig om du befinder sig nær Helsingør, Nørresundby eller Skælskør – er at få dem til at levere dine varer til en pakkeshop.

Folk shopper via online outlets

Det er efterhånden ultra gnidningsløst for alle at sammenholde priser i blandt flere internet butikker i Danmark og for det har de fleste internet webshops fundet det uundgåeligt at reducere salgspriserne på en række af deres varer – til babyer og børn, og tillige også til damer og herrer – betydeligt, og endda nogle gange tilbyde gebyrfri levering.

Til gengæld kan det trods alt blive gavnligt at studere diverse online virksomheder efter rabatkoder forinden du gennemfører din handel, således at man er sikker på at få fat i den prisbilligste pris.

Du bør lige meget hvad være opmærksom på, at i tilfælde af at en online webshop afsætter deres produkter for en pris der anses for grænseløst billig, så kunne det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en uægte online shop. Bestillinger med betalingskort er dog en del af et lovbud, som beskytter køberen imod uægte shops på nettet.

Vi slår generelt et slag for køb med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du overveje en afbetalingsordning som fx ViaBill, ifald du higer efter at dække betalingen over en periode.

Se om e-forhandleren er tilsluttet e-mærket

Forinden folk handler hos en e-handler kan de på en vis måde løbe igennem netbutikkens handelsaftale, det er dog for det meste ikke særlig spændende.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at finde ud af hvorvidt internet forhandleren er e-mærke godkendt, hvilket længe har været en antydning af at online firmaet føjer de danske retningslinjer, udover at netshoppen hyppigt undersøges af fagfolk som behersker de gældende regler. Dette er desuden din lejlighed til hjælpende service, såfremt du udsættes for vanskeligheder i processen med din ordre.

Virkelig simpelt for folk at finde information om priser

Trustpilot frembringer helt fine muligheder for at studere ret mange forhenværende kunders synspunkter og herved er det anbefalelsesværdigt, at du vurderer internet virksomhedens kritik forud for at du køber.

Facebook giver dig tilsvarende fuldstændig udmærkede metoder til at få indtryk af online forretningens kundefokus. Her møder vi en række internet outlets som gør det muligt at nedfælde en kritik af deres køb, som også bør tages i brug til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Vores website er annoncefinansieret. Vi hjælper mange e-shops og fremviser butikkernes varer, og høster honorar såfremt en bruger fra vores website gennemfører et køb.

Orientering om tilbud og internet butikker ajourføres løbende, men vi ønsker ikke at blive stillet ansvarlig for modifikationer der eventuelt er realiseret efter at vi sidst opdaterede vores oplysninger.