7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En masse netbutikker i Danmark foreslår til alt held en række forskellige leveringsformer. En af de mest moderne er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, som gør at du kan hente dine produkter når du har mulighed for det. Løsningen er nemlig i høj grad ligetil, og mange gange endda den mest letkøbte leveringsmodel.

Du burde lige så vel tænke over at få varerne sendt til din private bopæl eller til adressen på dit arbejde. Løsningen er til tider en tand mere bekostelig, men til gengæld rigtig let. Den mest letkøbte leveringsversion er uden tvivl selv at hente pakken, som jo betinges af at du fysisk befinder dig med kort afstand til online forhandlerens tilholdssted.

En stor portion online selskaber præsterer dag-til-dag fragt på deres primære varer, men vær på vagt da det er betinget af at bestillingen placeres forinden et fastslået klokkeslæt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen skippet afsted forud for at pakkepersonalet drager hjemad.

En hel del online selskaber lover fragt uden gebyr, men ofte er det påkrævet at man køber for et bestemt beløb. I øvrigt må man beslutte sig for den mest letkøbte leveringsudgave, som gerne – hvad end man er tæt på Taastrup, Skanderborg eller Ebeltoft – er at få bragt produkterne til et udleveringssted.

Mange online forhandlere stiller garanti om dag-til-dag levering

Det har vist sig at være ret simpelt for købere at analysere priser hos forskellige netbutikker og til tak har flertallet af netshops fundet det nødvendigt at tvinge udsalgspriserne på mange af deres varer – til børn og babyer, samt til voksne – enormt, og endda nogle gange tilbyde fragt uden beregning.

Det kan dog stadigvæk vise sig gunstigt at besigtige nogle enkelte internet foretagender efter rabat forinden du handler, sådan at man er sikker på at modtage den mest betalelige pris.

Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller MobilePay. Som en anden løsning burde du anvende et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at godtgøre regningen i flere bidder.

Efterse hvorvidt webbutikken er godkendt af e-mærket

Før nogen shopper hos en shop på nettet bør man når alt kommer til alt gennemse dens handelsvilkår, dog er det i mange tilfælde ikke særlig sjovt.

En anden valgmulighed kunne måske være at undersøge hvorvidt internet forretningen er medlem af e-mærket, som burde være et signal om at online shoppen efterkommer dansk lovgivning, foruden at online firmaet fra tid til anden gennemses af jurister som har den nødvendige knowhow om reglerne. Derudover giver det dig anledning til en hjælpende hånd, for så vidt du bliver udsat for besvær ved din handel.

Ydermere tilråder vi at man er opmærksom på de primære bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med ordren, som fx den returret e-forretningen lover. Her er det samtidig relevant, at man altid gemmer sin kvittering på e-mail, så man til enhver tid kan dokumentere sin bestilling, uden hensyn til om du søger efter varer til en mand eller kvinde.

Det anbefales at du iagttager webbutikkens omtaler

Trustpilot frembringer egentlig sikre chancer for at kigge nærmere på forskellige eksisterende konsumenters tanker og derved er det prisværdigt, at du ser nærmere på webbutikkens bedømmelser før du lægger din bestilling.

Facebook præsterer på samme måde ganske fine genveje til at få indblik i internet virksomhedens troværdighed. Derudover ser vi nogle shops på nettet som giver kunderne mulighed for at sammensætte en omtale af deres køb, som på samme måde kan benyttes til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Vores side finansieres af reklameindtægter. Vi arbejder tæt sammen med en mængde internet firmaer idet vi annoncerer deres produkter, og tager honorar forudsat den person vi sender videre foretager en bestilling.