7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Størstedelen af internet varehuse frembyder i øjeblikket en række forskellige fragtmuligheder. En af dem der er mest populær er for øjeblikket pakkeshops, som gør det muligt at hente din pakke når der er tid til det. Den er jo rigtig gnidningsløs, og tit endda den prisbilligste fragtmetode.

Du burde ligeledes beslutte dig for at få varerne bragt til din privatbolig eller til dit arbejdes adresse. Fragtformen bliver tit en kende mere omkostningsfuld, men endvidere super problemfri. Den mest betalelige mulighed for fragt vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren, men dette kræver at du bor med kort afstand til e-forhandlerens arbejdslager.

Leveringstiden er selvfølgelig temmelig relevant i tilfælde af at vi står og skal bruge varerne omgående, og i det øjemed er det skam meningsfuldt at man gransker den forventede leveringsdato for det relevante produkt.

Masser af webshops giver løfte om 1 hverdags levering på massevis af produkter, men som ikke desto mindre afhænger af at du bestiller inden et aftalt tidspunkt, så de har mulighed for at nå at få dit nye produkt ekspederet inden pakkepersonalet har fri.

En række e-forhandlere yder portofri levering, men ofte kun når der indkøbes for en præcis sum. I øvrigt kunne man gribe den mest letkøbte leveringsløsning, hvilket ofte – uafhængig om du er nær Fredericia, Hobro eller Hørning – vil blive at få fragtfirmaet til at levere ordren til en pakkeshop.

Den billigste leveringsmodel

Det har vist sig at være ret så nemt for enhver at sammenligne priser (via fx PriceRunner) hos flere e-forretninger og herved har adskillige e-butikker set sig tvunget til at reducere udsalgspriserne på en række af deres varer – til børn og babyer, og desuden også til voksne – betydeligt, og endda nogle gange garantere fragt uden gebyr.

Til gengæld kan det trods alt være profitabelt at kontrollere en række e-butikker efter udsalg før du bestiller, således at du er skudsikker på at indhente den prisbilligste pris.

Du bør imidlertid være obs på, at når en butik afhænder produkter til en salgspris som er ekstraordinært billig, så bør det tit være et signal om en uoprigtig e-butik. Køb med kort er ikke desto mindre dækket ind under en anordning, der dækker køber imod fup shops på nettet.

Vi tilråder generelt kortkøb eller mobilbetaling. Som alternativ bør du benytte et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, når du har i sinde at dække regningen over et længere tidsrum.

Vi anbefaler at du gennemsøger e-handlens kritik

Før folk shopper hos en webshop kan de egentlig læse netshoppens forretningsbetingelser, men det er normalt et tidskrævende projekt.

Et alternativt forslag kan være at se nærmere på om internet selskabet er e-mærket medlem, grundet at det skulle være et bevis på at internet shoppen opererer i overensstemmelse med den officielle danske lovgivning, samt at virksomheden hyppigt efterses af jurister som har meget erfaring med de gældende vilkår. Dette er desuden din mulighed for at få hjælp, når du oplever dilemmaer ved dit indkøb.

Foruden dette er det anbefalelsesværdigt at køberen er klar over de mest vedkommende regler der gør sig gældende i forbindelse med købet, til eksempel den returpolitik e-forhandleren benytter. Her er det desuden relevant, at man når som helst beholder ens e-mail kvittering, så man til enhver tid kan påvise sin shopping, uden hensyn til om man er på udkig efter et produkt til en herre eller dame.

Flere leveringsmetoder

Trustpilot frembringer immervæk relevante chancer for at vurdere en række nuværende brugeres domme og derfor er det klogt, at du betragter webbutikkens kritik inden du lægger din bestilling.

Facebook resulterer i tilsvarende temmelig passende løsninger til at få en idé om internet forretningens kundefokus. Tilmed er der faktisk online butikker hvor det er muligt at udfærdige en anmeldelse af deres købsoplevelse, som tilmed bør benyttes til at tage stilling til kundetilfredsheden.