7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Adskillige e-butikker yder nu et hav af forskellige fragtformer. En af favoritterne er i vore dage at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv kan hente de købte varer når der er mulighed for det. Leveringstypen er jo yderst fremkommelig, og typisk derudover den prisbilligste leveringsmanér.

Du kan derudover vælge at få leveret til din adresse eller ud til dit arbejde. Metoden er jævnligt en smule mindre prisbillig, men ligeledes ret så ligetil. Den billigste form for fragt vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv, men den mulighed står og falder med at du bor lige ved internet firmaets hjemsted.

Antal dages levering kan vise sig at være meget udslagsgivende når vi har brug for ordren inden for få dage, og derfor er det ganske afgørende at man tjekker den forventede leveringstid på det aktuelle produkt.

En hel del online butikker tilsiger muligheden for dag-til-dag levering på mange af shoppens produkter, som imidlertid betinges af at bestillingen fuldbyrdes inden et fast tidspunkt, således at de har en chance for at nå at få bestillingen sendt afsted forinden de pakkeansatte drager hjemad.

Nogle enkelte forhandlere på nettet præsterer portofri fragt, men i reglen stiller det krav om at der købes for en fastsat pris. I øvrigt burde du beslutte sig for den mindst kostelige metode til levering, der i de fleste tilfælde – uden hensyn til om man opholder sig nær Køge, Skive eller Ebeltoft – vil være at få fragtmanden til at levere din pakke til et udleveringssted.

Det anbefales at du læser e-forhandlerens bedømmelser

Det er i dag særdeles nemt for købere at sammenligne priser hos diverse netshops og til gengæld har adskillige online shops været presset til at at reducere priserne på deres varer – til babyer og børn, og desuden også til herrer og damer – drastisk, og endda nogle gange præstere gebyrfri levering.

Til gengæld kan det stadigvæk være smart at kigge forbi nogle få internet varehuse i Danmark efter udsalg forinden du bestiller, så du er usvigeligt sikker på at opnå den mest attraktive pris.

Forud for at folk handler i en shop kunne man ideelt set gennemløbe webshoppens handelsaftale, dog er det ofte ikke særlig sjovt.

En anden løsning kan være at bemærke hvorvidt online shoppen er e-mærke godkendt, da det er en indikation om at netbutikken accepterer de danske love, foruden at internet shoppen rutinemæssigt føres tilsyn med af fagfolk der er meget fortrolige vilkårene på området. Dette er desuden din chance for en hjælpende hånd, såfremt du bliver udsat for udfordringer med dit køb.

Tilsvarende er det smart at du er påpasselig med de elementære vedtægter der har indvirkning på ordren, eksempelvis den ombytningsret internet shoppen benytter. I relation til det er det desuden essesentielt, at man når som helst beholder sin kvittering, så man altid kan påvise handlen, ligegyldigt om du er på udkig efter varer til en kvinde eller mand.

Efterse om internet forretningen er e-mærket

Trustpilot yder super fordelagtige muligheder for at undersøge en lang række aktuelle brugeres kritik og af den grund er det godt, at du efterforsker online webshoppens ratings forinden du handler.

Facebook indebærer for øvrigt ultra pålidelige metoder til at få indtryk af online virksomhedens kundefokus. Her møder vi nogle online firmaer hvor kunder kan sammensætte en bedømmelse af deres køb, som ydermere kan drages fordel af til vurdering af hvor glade kunderne er.

Vores hjemmeside finansieres af annoncer. Vi arbejder tæt sammen med massevis af online forretninger i form af at vi publicerer deres produkter, og opnår betaling når de brugere vi sender videre fuldfører en bestilling.

Informationer omkring tilbud og e-shops vedligeholdes hyppigt, men vi tager forbehold for rettelser der potentielt er udarbejdet efter at vi sidste gang opdaterede de viste informationer.