7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Mange e-firmaer tildeler til alt held et stort udvalg af former for levering. En yndling er efterhånden pakkeshops, og så afhenter du blot varerne på et valgfrit tidspunkt. Fragtmuligheden er nemlig yderst problemfri, samt tit tilmed den prisbilligste fragttype.

Flere internet shops giver løfte om 1 hverdags levering på en række af deres varer, men det tager udgangspunkt i at ordren køres igennem forud for et givent klokkeslæt, med det formål at de har en chance for at nå at få varen betjent forud for at logistikpersonalet holder fyraften.

Nogle e-firmaer tilbyder levering uden gebyr, men i reglen kun såfremt du aftager for et præcist beløb. Desuden kan man snuppe den mest letkøbte metode til levering, som tit – ligegyldigt om man er ved Silkeborg, Birkerød eller Støvring – vil være at få fragtmanden til at bringe produkterne til en pakkeshop.

Internethandel sker på telefonen

Det har vist sig at være ret så let gængeligt for enhver at finde de bedste priser hos forskellige internet butikker i Danmark og altså har mange e-handler været nødt til at presse priserne på mange af deres produkter – til piger og drenge, og ligeledes også til damer og herrer – drastisk, og endda nogle gange frembyde portofri levering.

Til gengæld kan det trods alt vise sig gavnligt at se nærmere på en række e-butikker efter udsalg før du handler, således at du er tryg ved at antage den laveste pris.

Man skal lige meget hvad være omhyggelig med, at i tilfælde af at en online webshop annoncerer produkter til salg for en udsalgspris der virker mystisk god, så er det i nogle tilfælde være et bevis på en falsk internet virksomhed. Betalinger med kort er på den anden side indbefattet af et regulativ, der passer på kunden overfor snydagtige shops på nettet.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du anvende et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, såfremt du hellere vil afbetale regningen over en periode.

En forsikring om at internet forhandleren respekterer gældende dansk lovgivning

Før nogen bestiller i en online shop kunne de i virkeligheden tyde butikkens handelsbetingelser, det er dog uden tvivl ikke videre spændende.

Et andet alternativ kunne derfor være at kigge om online firmaet er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det skulle være en erklæring om at internet butikken imødekommer gældende dansk lovgivning, foruden at internet virksomheden af og til vurderes af fagfolk som har indsigt i lovgivningen. Desuden får du mulighed for bistand, for så vidt du forvoldes problemstillinger med dit køb. Mere information.

Endvidere er det fornuftigt at køberen er vaks omkring de fundamentale betingelser der er gældende for bestillingen, til eksempel den returpolitik webbutikken benytter. I den forbindelse er det virkelig essesentielt, at man stadigvæk beholder sin kvittering, således man altid vil kunne bekræfte bestillingen, uden hensyn til om du er på shopping til en mand eller kvinde.

Størstedelen af e-forretninger yder levering på næste hverdag

Trustpilot giver dig forholdsvis sikre chancer for at efterforske en stor gruppe nuværende køberes vurderinger og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du iagttager online firmaets omtaler forinden du bestiller.

Facebook indebærer ligeledes ganske udmærkede genveje til at få en idé om internet selskabets kundefokus. Herinde er der en række internet shops som gør det muligt at publicere en anmeldelse af købsoplevelsen, som også bør tages i brug til at vurdere kundetilfredsheden.

Hjemmesiden finansieres af reklamer. Vi har samarbejder med en lang række butikker på nettet når vi markedsfører firmaernes tilbud, og høster godtgørelse såfremt en af de besøgende på vores side fuldfører en handel.

Data omkring varer og e-shops vedligeholdes rutinemæssigt, men vi påtager os ikke ansvaret for forandringer der er implementeret efter sidste opdatering af websitets informationer.